Infotrafic

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (17 august) – Realizator: Cătălin Gomboş – Circulaţia pe principalele drumuri din ţară se desfăşoară în condiţii normale la această oră, nefiind înregistrate întreruperi din cauza unor evenimente rutiere neprevăzute. Mai multe informații ne oferă acum subcomisar Mirela Simioana de la Centrul Infotrafic al Poliției Române.
Mirela Simioana: Pe arterele rutiere către principalele destinații turistice din zona montană, respectiv DN1 Valea Prahovei și DN7 Valea Oltului, dar și autostrada A3 București – Brașov, se circulă fluent. La această oră nu este semnalată aglomerație. De asemenea, și pe drumurile către litoral, autostrada A2 București-Constanța, dar și pe DN39 Constanța-Vama Veche valorile de trafic sunt normale la această oră și nu este semnalată aglomerație. Având în vedere totuși temperaturile caniculare prognozate pentru astăzi în majoritatea județelor ţării, sfătuim participanții la trafic să efectueze opriri mai dese în cazul deplasărilor pe distanțe lungi, pentru odihnă și hidratare corespunzătoare, pentru a preveni instalarea stării de oboseală, cu consecințe negative asupra vigilenței la volan, și să evite pe cât posibil călătoriile în jurul după-amiezii, în special șoferii cu probleme de sănătate.
Realizator: Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să nu depășească limitele legale de viteză, să evite manevrele periculoase și să nu urce la volan dacă au consumat alcool sau substanțe interzise./RADOR RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI/rpatulea/asalar