Marcel Ciolacu urmează să fie validat în funcția de candidat PSD pentru alegerile prezidențiale

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (23 august) – „Radiojurnal” – Realizator: Cristina Dumitrescu – Marcel Ciolacu urmează să fie validat sâmbătă în funcția de președinte al PSD și candidat al social-democraților la funcția de președinte al României. Liderul social-democrat se va prezenta în fața congresului PSD cu o echipă extinsă de conducere, din care vor face parte un secretar general, doi prim-vicepreședinți, un președinte al Consiliului Național și 16 vicepreședinți pe regiuni de dezvoltare și domenii de activitate.
Lucian Romașcanu, senator și purtător de cuvânt al PSD: Este evident că a existat și o discuție privind campania care va urma. Sigur că primul pas – și cel mai important – este validarea mâine a domnului Marcel Ciolacu ca președinte al Partidului Social Democrat și, sigur, ca reprezentant al Partidului Social Democrat în cursa prezidențială. Firește, s-a discutat trecutul, s-a discutat prezentul, s-a discutat viitorul, am discutat despre scăderile pe care le-a avut Partidul Social Democrat în ceea privește victoria la prezidențiale. Suntem în măsură în acest moment să mobilizăm, să ne mobilizăm și să avem toate argumentele necesare pentru a avea un președinte social-democrat în decembrie.
Realizator: În ședința de vineri s-a decis că, dacă sâmbătă la congres vor mai exista candidaturi pe diferite funcții, acestea să fie acceptate – a transmis reporterul RRA Alexandra Cristea./RADOR RADIO ROMÂNIA/abranescu/asalar