Infotrafic

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (6 septembrie) – Realizator: Ciprian Sasu – Este o dimineaţă fără incidente pe şoselele ţării, însă poliţiştii atrag atenţia că vor fi lucrări astăzi pe DN 7, pe raza a două localităţi din judeţul Vâlcea. Totodată, oamenii legii recomandă atenţie sporită în judeţele avertizate cu cod galben de vreme instabilă. Ne-a oferit detalii Ramona Tudor de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.
Ramona Tudor: Astăzi, pe DN 7, între Pitești și Sibiu, au loc lucrări pe raza localităților Milcoiu și Seaca. Acestea impun o serie de restricții, și vorbim de dirijarea circulației prin indicatoare rutiere sau prin piloți de circulație; așadar, circulaţi cu mare grijă în acea zonă. De asemenea, județele Galați și Tulcea se află astăzi sub incidența unui cod galben de averse torențiale, de instabilitate atmosferică, așadar, și conducătorilor auto care tranzitează acele zone le recomandăm să circule cu o viteză adaptată, pe un carosabil umed, iar pe perioada manifestărilor meteorologice periculoase să evite să staționeze în zona copacilor de mari dimensiuni, pe care rafalele de vânt îi pot rupe.
Realizator: Parcarea din fața terminalului „Plecări” al Aeroportului Internațional Henri Coandă București se va închide de luni, de la ora 09:00, pentru începerea lucrărilor de execuție la viitoarea stație de metrou Aeroport Otopeni. Pasagerii care vor dori să parcheze cât mai aproape de terminalul „Plecări” sunt îndrumaţi să acceseze parcarea situată în rondul central, respectiv parcarea P 3, care va funcţiona în regim de scurtă durată./RADOR RADIO ROMÂNIA/lcoman/asalar