Brian May, chitaristul trupei Queen, dezvăluie că a avut un accident vascular cerebral

Brian May, chitaristul trupei Queen, le-a mărturisit fanilor că a suferit un accident vascular cerebral. Acum, muzicianul se simte mult mai bine, dar trebuie să urmeze câteva instrucțiuni pentru a-și asigura o sănătate bună. El explică, de asemenea, că și-a pierdut pentru scurt timp folosirea brațului. Pe rețelele de socializare, el explică: „Sunt aici să vă aduc câteva știri mai întâi. Lucrul bun este că pot cânta la chitară după evenimentele din ultimele zile.
Spun asta pentru că aveam îndoieli, o mică problemă de sănătate a apărut în urmă cu aproximativ o săptămână. [Medicii] vorbeau despre un „mic accident vascular cerebral”, adaugă el. Muzicianul explică că incidentul s-a petrecut „deodată, fără avertisment”. Lipsa de control asupra brațului său a fost un moment „înfricoșător”: „Am avut cea mai fantastică îngrijire și atenție la Spitalul Frimley; luminile albastre clipeau peste tot, era foarte incitant”.
Inițial a păstrat tăcerea cu privire la accidentul vascular cerebral suferit înainte de a ști cum va decurge recuperarea. Acum, el mai are de respectat câteva instrucțiuni: „Sunt pedepsit, nu am voie să ies, să conduc, să zbor, nu am voie să-mi ridic pulsul prea tare. Dar sunt bine”, conchide Brian May./rcostea

(www.lesoir.be – 5 septembrie)