Primăria Galaţi pune la dispoziţia comunităţilor din judeţ, afectate de inundaţii, peste 860 de locuri de cazare

Primăria municipiului Galaţi pune la dispoziţia comunităţilor din judeţ afectate de inundaţii peste 860 de locuri de cazare în căminele studenţeşti din oraş şi în alte 6 spaţii: Baza Siderurgistul, Sala Sporturilor, Adăpostul de Noapte al Direcţiei de Asistenţă Socială, Centrul de sprijin pentru tineri, Centrul Dimitrie Ioan Frigator şi Centrul multifuncţional de servicii sociale.

După cum transmite corespondenta RRA Maria Măndiţă, municipalitatea va analiza – în perioada următoare – şi alte modalităţi de sprijin pentru oamenii din comunele judeţului afectate de inundaţii. Locuri de cazare oferă şi Mănăstirea ”Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Tudor Vladimirescu, care poate primi din această seară persoane pentru găzduire.

Arhiepiscopia Dunării de Jos a desemnat deja responsabili pentru colectare de alimente, îmbrăcăminte şi pături pentru sinistraţi, iar cantinele sociale de la Centrul eparhial şi parohii organizează şi un ajutor imediat de hrană pentru pompierii aflaţi în prima linie.lalexandrescu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 14 septembrie