Poliţiştii de la Antidrog şi procurorii DIICOT au reuşit să destructureze o reţea internaţională care trafica heroină

Poliţiştii de la Antidrog şi procurorii DIICOT au reuşit să destructureze o reţea internaţională care trafica heroină atât în ţara noastră, dar şi în alte state.

Reţeaua era formată din cetăţeni români şi albanezi. Oamenii legii au capturat şi o cantitate de heroină al cărei preţ de vânzare angro depăşeşte 250 de mii de lei. Unul dintre ofiţerii aflaţi sub acoperire, a cărui voce a fost distorsionată pentru a i se proteja identitatea, a precizat că patru dintre membrii reţelei au fost arestaţi preventiv.

-: Toate persoanele implicate au fost prinse în flagrant delict, în cadrul a două acțiuni derulate în județul Ilfov și Ialomița, în zilele de 10 și 11 septembrie 2024. La data de 12 septembrie 2024 procurorii DIICOT – Structura centrală au dispus reținerea a şase persoane, trei cetățeni albanezi și trei cetățeni români, cercetați în acest moment pentru trafic de droguri de mare risc. În acest caz, ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a patru dintre persoanele reținute și măsura arestului la domiciliu față de celelalte două persoane./schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 14 septembrie