Rapperul Puff Daddy, arestat pentru violențe la New York

Rapperul american Sean „Diddy” Combs, mai cunoscut publicului larg sub numele de Puff Daddy, a fost arestat de poliția din Manhattan, după mai multe plângeri, a anunțat justiția din New York. „Agenții federali l-au arestat pe Combs pe baza unui rechizitoriu depus în Districtul de Sud din New York”, a dezvăluit procurorul Damian Williams, adăugând că detaliile vor fi făcute publice în curând.
Avocatul lui Diddy, Marc Agnifilo, a explicat într-un comunicat de presă că clientul său se afla „în mod voluntar” în oraș: „Suntem dezamăgiți de decizia Procuraturii Statelor Unite de a iniția ceea ce credem că este o urmărire penală neloială față de Combs”. Diddy, în vârstă de 54 de ani, este descris de presupusele sale victime ca un prădător violent din punct de vedere sexual, care făcea uz de alcool și droguri pentru a obține supunerea lor.
De la începutul lunii iulie, rapperul este în vizorul unei plângeri din partea fostei actrițe porno Adria English pentru agresiune sexuală. În total, nouă plângeri au fost depuse împotriva rapperului din noiembrie 2023.
Fosta sa parteneră „Cassie” îl arată și ea cu degetul, acuzându-l că a avut un comportament „violent” și „deviant” timp de un deceniu. Combs a negat până acum orice acuzație. (www.rainews.it – 17 septembrie)/oavram

RADOR RADIO ROMÂNIA (17 septembrie)