Interviu şi şedinţă foto cu Angelina Jolie, care a devenit noua imagine pentru noua ediție a CR Fashion Book

Festivalul de Film de la Veneția a avut-o anul acesta pe covorul roșu pe vedeta Angelina Jolie, într-o nouă apariție spectaculoasă, iar imaginile cu actriţa au făcut înconjurul lumii. Angelina Jolie a fost prezentă la Veneția pentru a promova noul film biografic despre Maria Callas. Jolie, în vârstă de 49 de ani, a fost primită cu aplauze la premiera de gală a filmului ‘Maria’ care prezintă ultimele zile din viața celebrei soprane Maria Callas. După succesul de la Festivalul de Film de la Veneţia, Angelina Jolie le-a făcut fanilor săi o nouă surpriză…
Actrița Angelina Jolie a realizat recent o şedinţă foto inedită şi a acordat un interviu pentru CR FASHION BOOK.COM. Ea a pozat, purtând nişte bucle voluminoase şi specifice divelor, îmbrăcată într-o rochie slip, apoi într-un costum de damă sacou şi pantaloni de nuantă negru-gri şi a purtat şi o pereche de cercei Valentino. Angelina Jolie a avut un look excentric pentru noua ediție a CR Fashion Book.
CR Fashion Book Issue 25 și CR Men Issue 19 vor fi disponibile în chioșcurile de ziare din lume pe 28 octombrie. În această ediţie este prezentată povestea Angelinei Jolie, în interviul acordat de ea.
Actrița de la Hollywood, Angelina Jolie, a devenit noua imagine a CR Fashion Book. Pozele au apărut deja pe Instagram. Angelina Jolie a pozat şi într-un mini-slip dress. Ea şi-a schimbat imaginea total pentru această şedinţă foto – în afară de buclele voluminoase cu volum, și-a făcut și un machiaj îndrăzneț.
Reamintim că Angelina Jolie are șase copii. Toţi copiii au purtat inițial numele Jolie-Pitt, indiferent de faptul că doar trei – Shiloh, Knox și Vivienne – sunt copiii biologici ai Angelinei și ai lui Brad Pitt. Cele două vedete de la Hollywood au divorțat în anul 2019, iar acum își împart proprietățile. Actrița a refuzat să vorbească despre divorțul ei de Pitt, într-un interviu acordat THR. De asemenea, în interviul acordat, ea a recunoscut că nu are prieteni apropiați. Ea a sugerat că acest fapt se datorează pierderii părinților la o vârstă fragedă, experiențelor profesionale și de viață.
‘Poate pentru că am fost trădată mult. Nu am mulți oameni pe care să mă pot baza. Dar sunt câţieva și este suficient. Mama mi-a fost foarte apropiată, dar am pierdut-o’, a notat vedeta.
Reamintim că şedinţa foto a Angelinei Jolie a fost realizată de fotografii de la Luigi & Iango, editorul şef responsabil de şedinţă a fost Carine Roitfeld, stylistul Natasha Devereux, hairstylistul vedetei a fost Renato Campora, de makeup a fost responsabil Raoul Alejandre. La realizarea acestei şedinţe foto au mai contribuit:
Vladimir Restoin Roitfeld, Emmanuelle Levesque, Natalie Shukur, Vienna Vernose, Alexey Galetskiy, Jill Demling, Guillaume Lauruol, Andrea Ottaviani, Louise Naudinat, Carly Witteman, Francisco Betancourt, Tutu Lee, Andrew Dorward, Kwesi Mark, Amanda Yanez, Isaac Aaron, Matt Banister, Bannet Barbosa, Caryn Mueller, Alex Tho, Madeline Issa, Oxana Sumenko, Alisa Yasuda, Maddie Kelly, Glenda Thompson, Ryan Fahey, Ivan Shentalinskiy, Grace Sundarathiti.
Acesta este, practic, un nou sezon pentru Angelina Jolie. Proaspăt ovaționată opt minute la Festivalul de Film de la Veneția pentru rolul ei Maria Callas din plicula ‘Maria’, de Pablo Larraín, și în eforturile ei de a forma un colectiv de creație pentru Studioul și brandul ei de modă din New York, Atelier Jolie, actrița, filantroapa și omul de creaţie găseşte noi modalități de a ‘spărge tiparele’ şi de a reveni în forţă.
Fiind întrebată de Carine Roitfeld ce a inspirat-o să înființeze Atelier Jolie și de ce acum, Angelina Jolie a răspuns: ‘Intenția mea a fost să construiesc un spațiu – un loc pentru oamenii care să creeze și care într-adevăr să fie inspirați. Casa este formată din artiști și designeri din întreaga lume, iar în inima mea se află invitația de a mă angaja din nou în lumea designului și de a construi./…/ Intotdeauna mi-a placut sa creez şi să proiectez, alaturi de designerii geniali, pe care am avut privilegiul sa îi întâlnesc de-a lungul carierei mele. Am dorit să construiesc un colectiv cu artiști și designeri, care mă inspiră și care creează într-un mod care provoacă supraconsumul. Simon Ungless este un exemplu frumos în acest sens; ni s-a alăturat nouă în atelier pentru a împărtăși talentul său /…/.
Zolaykha Sherzad este fondatorul și directorul de creație al brandului afgan Zarif Design, ale cărei creaţii au fost prezentate de Vogue Italia și de The New York Times, a proiectat și creat broderii, împreună cu artiştii afgani, o jachetă care va apare pe coperta [CR]. Ei fac parte dintr-o colecție-capsulă care își prezintă tehnica, designul și cultura frumoasă. Este emoționant să vedem ce se întâmplă atunci când artiștii colaborează. Există o singură regulă pentru inivitaţii noștri: ei nu pot crea doar pentru ei înșiși. Ei trebuie să contribuie în folosul comunităţii. Sper că Atelier Jolie nu va fi perceput ca un experimentat, ci mai degrabă ca o casă pentru artiști și ușile noastre sunt deschise şi se înțelege că îi invităm pe toți să vină să creeze’. Traducerea: Mariana Drăgoi.
(www.https://crfashionbook.com/angelina-jolie-interview/ – 24 septembrie)/mdrăgoi/vdraguta

RADOR RADIO ROMÂNIA (24 septembrie)