Actorul Vlad Ionuţ Popescu: „Ochii mamei” e un spectacol care propune oamenilor să se lase pradă emoțiilor

În repertoriul Centrului de Teatru Educaţional Replika a intrat un nou spectacol de teatru, „Ochii mamei. Este o dramatizare după romanul „Vara în care mama a avut ochii verzi” de Tatiana Ţibuleac, ce prezintă intensitatea ultimelor momente trăite împreună de către o mamă şi fiul ei în ultimele luni de viaţă ale acesteia.

Protagonist este actorul Vlad Ionuţ Popescu, recent întors de la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, unde filmul din a cărui distribuţie face parte, „Anul Nou care n-a fost” de Andrei Mureşean, a câştigat premiul cel mare, şi anume premiul pentru Cel mai bun film din secţiunea „Orizzonti”.

Vlad Ionuţ Popescu: „Ochii mamei” e un spectacol care propune oamenilor să se lase pradă emoțiilor în asemenea măsură încât totul poate deveni comic. Tragedie plus timp egal comedie, iar noi uităm de multe ori că timpul umple orice gol pe care o întâmplare nefericită ni-l creează, cu toate că uneori, prin golul respectiv mai şuieră vântul şi mai permite ploii să dea navală în casă.

Regia este semnată de Taniei Drăghici şi scenografia de Maria Constantin. Durata spectacolului „Ochii mamei” este de 1h35 minute, fără pauză, şi este recomandat persoanelor peste 14 ani. Cei care îşi doresc să îl vadă o vor putea face în Bucureşti pe 12 şi pe 13 octombrie la Centrul de Teatru Educaţional Replika, cât şi pe 3 şi 4 noiembrie.

Intrarea este liberă şi se realizează în baza unei rezervări, în limita locurilor disponibile. Formularul pentru rezervare, următoarele reprezentaţii, precum şi alte detalii despre spectacol sunt disponibile pe pagina de Facebook a Centrului de Teatru Educaţional Replika.

RADOR – Mihaela Necula