Informații din trafic

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (6 octombrie) – Realizator: Cătălin Gomboș – Două accidente rutiere au avut loc duminică dimineață, unul în județul Călărași și altul în județul Arad. Ne-a oferit detalii Alexandru Andronache, de la Centrul Infotrafic al Poliției Române.
Alexandru Andronache: Pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 64, pe sensul de mers spre litoral, în zona localității Lehliu-Gară, un autotren încărcat cu produse alimentare a impactat glisiera laterală și s-a răsturnat pe suprafața de rulare. În urma accidentului, șoferul a suferit leziuni grave și a fost transportat la spital, iar, din nefericire, un minor în vârstă de 11 ani a fost declarat decedat. Traficul rutier este oprit pe banda de decelerare către localitatea Lehliu-Gară, iar banda numărul unu este parțial blocată, pentru a permite extragerea autotrenului răsturnat. La această oră, traficul rutier este în continuare restricționat pe Autostrada A2 București-Constanța și se estimează reluarea normală a circulației după ora 8:00. În plus, sunt impuse restricții de trafic pe un sens pe Drumul Național 7, în localitatea Bătuța din județul Arad, acolo unde remorca unui autocamion încărcat cu bobine din cauciuc a luat foc în deplasare, șoferul reușind să se autoevacueze, fără a suferi leziuni, și se estimează în zona reluarea normală a circulației după ora 9:00.
Realizator: Reprezentanții Infotrafic ne-au mai transmis că se circulă în condiții de ceață, duminică dimineață, pe șoselele din Buzău, Gorj și Vâlcea./RADOR RADIO ROMÂNIA/abranescu/asalar