Romfilatelia a sărbătorit Ziua Mondială a Poștei alături de copii

Romfilatelia a primit vizita unui grup de copii de la clasa pregătitoare de la Liceul Teoretic Național din București, participând la prima lecție despre mărcile poștale, evenimentul înscriindu-se în seria manifestărilor dedicate Zilei Mărcii Poștale Românești, înstituită de Parlamentul României prin Legea 62/2024.

Timbrele spun întotdeauna o poveste. timbrele te poartă în cele mai frumoase călătorii, în care nu ai nevoie de viză și pașaport. Ele reprezintă un întreg univers de cultură, educație și valori. Copiii de la #LiceulTeoreticNațional, s-au întâlnit cu de mascota #Marky, chiar de #ZiuaMondialăaPoștei, iar reprezentanții #Romfilatelia le-au prezentat copiilor #povesteatimbrului, călătoria lui de la creație, tipar, scrisoare, până la cutia poștală Și când se bucură cei mici cel mai tare? Când primesc cadouri! La finalul întâlnirii toți copiii au primit daruri.

Copiii au mulțumit pentru primirea făcută de Marky și au promis că vor reveni în vizită la Romfilatelia.

#liceulteoreticnational #scoalapentruviata #ziuapostei #povesteatimbrului #eleviLTN #mascotaMarky #Romfilatelia #ZiuaMondialăaPoștei #UniuneaPoștalăUniversală #educatiaprintimbre #olumeintruntimbru #pasiune #filatelie #colecții