Jennifer Lopez rupe tăcerea după divorțul de Ben Affleck

În ultimele luni, problemele nu au cruțat-o pe Jennifer Lopez, între anularea turneului ei și divorțul ei de Ben Affleck după doi ani de căsnicie. Supranumit „Bennifer”, acest duo a inflamat internetul și presa de show-bizz punându-și inelul pe deget în Las Vegas pe 16 iulie 2022, la 18 ani după încheierea primei lor relații. El organizase o ceremonie mai tradițională în weekendul din 20 august din același an. Anunțul oficial al divorțului a avut loc la exact doi ani de la această petrecere, relatează „La Voix du Nord”.
Într-un lung interviu acordat revistei „Interview” și publicat miercuri, 9 octombrie, cântăreața asigură că astăzi „este bine” după ce „a lucrat cu ea însăși”. „Asta nu înseamnă că nu am fost aproape doborâtă definitiv. Aproape că s-a întâmplat. Dar acum, retrospectiv, îmi zic: ‘La naiba, exact de asta aveam nevoie. Mulțumesc, Doamne. Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult. Îmi pare rău că a trebuit să-mi faci asta de atâtea ori’ „, a explicat ea jurnalistei.
„Pentru persoanele romantice care iubesc să fie într-o relație și doresc să îmbătrânească cu cineva, ne gândim: ‘Trebuie să am asta pentru a fi întreg și fericit’. […] Nu pot să caut fericirea în alții. Trebuie să o caut în mine însămi. A fi într-o relație nu mă definește. Nu pot să caut fericirea în alții, trebuie să o am în mine. Obişnuiam să spun că sunt o persoană fericită, dar mereu căutam pe cineva care să umple locul altcuiva”, analizează J. Lo. „Mi-a luat 30 de ani [să înțeleg]”, a adăugat ea râzând.
De la sfârșitul anilor 1990, Jennifer Lopez a avut aproape întotdeauna o relație. După o primă căsătorie cu un ospătar cubanez din februarie 1997 până în ianuarie 1998, a avut o relație de aproape doi ani cu rapperul P. Diddy până în februarie 2001. Câteva luni mai târziu, s-a căsătorit cu coregraful Cris Judd, după șapte luni de relație. Cuplul a divorțat în ianuarie 2003. Jennifer Lopez începuse deja o relație cu Ben Affleck, cu care s-a logodit după trei luni, înainte de a se despărți în ianuarie 2004. S-a căsătorit apoi cu actorul și cântărețul Marc Anthony, pe 5 iunie a aceluiași an. Ea a născut gemeni în 2008 și și-a anunțat despărțirea în iulie 2011. Cuplul nu a divorțat decât în ​​iunie 2014. Din 2011, a avut o legătură cu un dansator până în august 2016. La sfârșitul lui 2016, l-a frecventat pentru scurt timp pe cântăreţul Drake. La începutul lui 2017, ea a început o relație cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez cu care s-a logodit la începutul lui martie 2019. Cuplul s-a separat în martie 2021, iar în mai 2021, Jennifer și-a încercat din nou norocul cu Ben Affleck.
O viață amoroasă la fel de încărcată la fel ca filmografia ei pe tema romantică. „Ne spunem că trebuie să fim perfecți pentru a fi iubiți, dar nu este adevărat! Cineva care te iubește cu adevărat te va ajuta să vindeci aceste părți din tine. Asta am învățat despre iubire, că este un lucru sigur. Mă faci să mă simt în siguranță, iar când nu ating gloria, mă înțelegi și mă ajuți să devin mai bun”.
Astăzi, cântăreața în vârstă de 55 de ani nu „caută pe nimeni”: „Acum, mă entuziasmez când îmi spun că va trebui să mă descurc singură”, şi-a încheiat ea confesiunea.
(www.lesoir.be – 10 octombrie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (11 octombrie)