Etichetă: banane
Bananele verzi sunt cele mai benefice pentru sănătate
Diversele grade de coacere a bananelor ne influenţează în mod diferit sănătatea. Bananele verzi, necoapte, conţin celuloză de 20 de ori mai rezistentă decât...
Persoanele cu afecţiuni renale trebuie să renunţe la banane
Medicii recomandă persoanelor cu afecţiuni renale să renunţe la banane. Potrivit acestora, riscul de supraîncărcare a rinichilor apare din cauza consumului necontrolat al acestor...
O banană pe zi face minuni pentru piele şi vedere
Bananele sunt bogate în vitamine şi nutrienţi, iar consumate în mod regulat ajută la menţinerea unei stări de sănătate optime şi la îmbunătăţirea stării...
Şase alimente pentru o iarnă bogată în vitamine
Profitaţi de iarnă pentru a vă face plinul de energie şi de vitamine, graţie acestor şase alimente:
1. Castanele - Chiar dacă sunt bogate în...
Bananele cu pete negre şi maro pe coajă previn apariţia cancerului
Bananele cu pete negre și maro pe coajă conţin un ingredient care distruge celulele tumorale, susţin oamenii de ştiinţă japonezi. Cu cât este coaja...
Alimente naturale care conţin un nivel crescut de substanţe toxice
Substanţe radioactive
Bananele, cartofii, seminţele de floarea-soarelui, nucile de Brazilia şi fasolea roşie sunt câteva dintre alimentele care conţin substanţe radioactive în mod natural.
Nucile braziliene...
O scurtă istorie a bananelor – un fruct aflat în pericol
Considerate "mâncarea săracului" în anumite zone ale lumii - pentru că fac parte din dieta zilnică a multor populaţii şi conţin nutrienţi esenţiali -...