Etichetă: fier
Cerințele de fier ale organismului pot fi acoperite printr-o dietă echilibrată
Deficitul de fier poate avea un impact puternic asupra sănătăţii noastre. Fierul este un element indispensabil pentru sănătatea tuturor ţesuturilor. El este necesar, printre...
Beneficii ale legumelor de primăvară pentru sănătate
Întotdeauna ne bucură venirea primăverii, atât pentru natura care reînvie, dar și pentru legumele bune pe care le aduce acest anotimp. Primăvară nu o...
Mălaiul scade nivelul colesterolului, reduce aciditatea și are o acțiune calmantă
Mămăliga este un aliment consumat frecvent de români, dar puțini sunt cei care știu ce se întâmplă în corp după ce o mănânci. Porumbul...
Rucola, un deliciu mediteranean
Rucola (sau voinicica) este o plantă ierboasă care face parte din familia Cruciferelor (împreună cu varza, ridichea, broccoli) şi creşte în bazinul mediteranean. Planta...