Etichetă: portocale
Consumul de portocale reduce riscul degenerării maculare
Consumul de portocale reduce riscul degenerării maculare, o boală oculară care provoacă pierderea progresivă a vederii. Potrivit unei echipe de cercetători de la Institutul...
ANSVSA trage un semnal de alarmă cu privire la portocalele cu...
Autoritatea pentru Siguranța Alimentelor face un apel către cumpărători să returneze portocalele cu reziduuri de pesticide importate din Turcia, comercializate în perioada 27 ianuarie...
Legume şi fructe care reduc riscul de cancer
Portocalele, strugurii şi morcovii conţin compuşi anticanceroşi care seamănă cu cei utilizaţi în medicamentele aprobate. Experţii de la Colegiul Imperial din Londra au descoperit...
Alimente de consumat în februarie
Februarie este cea mai scurtă lună a anului, dar rămâne o lună de iarnă. Chiar dacă temperaturile sunt scăzute, legumele şi fructele consumate oferă...
Trebuie să includem portocalele în alimentaţia noastră zilnică pe timp de...
Portocalele sunt parfumate, savuroase, delicioase, iar gustul şi mirosul inconfundabil al portocalelor ne fac mai frumoase zilele de iarnă. În plus, portocalele numite şi...