5.4 C
Bucharest
duminică, noiembrie 24, 2024
Etichete Reteta zilei

Etichetă: reteta zilei

Ruladă cu spanac și somon

Un aperitiv spectaculos la vedere, dar ușor de preparat și care ia ochii musafirilor. Blatul se prepară din: 4 ouă 4 linguri de spanac tocat 4 linguri de...

Un alt fel de cartofi piure… cu morcovi, bacon și ienibahar

Mâncare ca acasă la bunica, pentru ultimele zile urâte înainte de primăvară, dar puțin mai altfel. Am adăugat o mirodenie despre care nu știam...

Tartă cu ceapă și file de anchois

 Va prezentăm o tartă colorată și sărată, cu un blat ușor și care se prepară rapid.   Pentru blat avem nevoie de:  6 linguri de făină integrală  6...

Tartă cu vinete şi peşte

Nu este nici pizza, nici quiche, nici tartă clasică, este o invenţie în care intervin un blat plin de mirodenii şi o combinaţie de...

Pâine de casă

  După ce am pregătit cozonacul de sărbători, ne va fi mult mai ușor să facem și pâine de casă, după același model, dar mult...

Biscuiţi cu ciocolată şi o vagă aromă de căpşuni

Toată lumea pregăteşte tot felul de biscuiţi şi fursecuri în apropierea Crăciunului. Putem să ne folosim imaginaţia şi să inventăm diverse combinaţii de aluaturi...

Sufganiot – Gogoşi cu dulceaţă de Hanuka – în stil propriu…

După cum se ştie, în aceste zile, evreii din lumea întreagă sărbătoresc Hanuka, Sărbătoarea Luminilor. Gogoşile umplute cu dulceaţă – Sufganiot - sunt unele...

Penne gratinate cu andive

În ziua de azi i se spune "comfort food". Eu i-aş spune mâncare care cam îngraşă... dar nu foarte tare şi oricum, merită! În...

Tort cu blat de nucă

Un tort fără pic de făină, ușor și cu gust de ciocolată, însiropat și perfect pentru aniversările de toamnă-iarnă.   Blatul poate fi folosit și cu...

Înghețată de portocale

Se prepară la fel ca înghețata de nuci caramelizate, doar că de data aceasta vom folosi portocale. Deci, pe lângă ingredientele necesare înghețatei -...
- Advertisement -

Vremea

Bucharest
cer senin
5.4 ° C
6.1 °
4.4 °
53%
3.6kmh
0%
lun
6 °
mar
6 °
mie
4 °
joi
6 °
vin
5 °
Translate »